Na początku warsztatów młodzi adepci sztuki kulinarnej zapoznali się z rodzajami śniadań hotelowych, ich podstawowymi składnikami i sposobami podawania. Następnie przystąpili do sporządzania wybranego typu śniadania i co najważniejsze do jego konsumpcji.
Kropkę nad i postawił pokaz room-service czyli podawanie posiłku np. śniadania do pokoju gościa hotelowego. Pokaz w wykonaniu uczennic kształcących się na kierunku technik hotelarstwa był ciekawym doświadczeniem dla uczestników warsztatów.
Wielkie cypryjskie śniadanie - czyli śniadania świata w CKZiU nr 1 w Raciborzu
Wielkie cypryjskie śniadanie - czyli śniadania świata w CKZiU nr 1 w Raciborzu
Wielkie cypryjskie śniadanie - czyli śniadania świata w CKZiU nr 1 w Raciborzu
Wielkie cypryjskie śniadanie - czyli śniadania świata w CKZiU nr 1 w Raciborzu
Wielkie cypryjskie śniadanie - czyli śniadania świata w CKZiU nr 1 w Raciborzu
Klawisze Dostępności
Zamiast klawisza Alt możesz użyć H